Pse të zgjidhni programin tonë të financimit të së ardhmes?

Merrni Kontrollin tuaj E ardhme krejt e re

 • Llogari të shumta me një hyrje
 • Tregtoni kontrata me madhësi të plotë në vlerësime ose llogari të financuara
 • Asnjë shkallëzim ose dështim duke tejkaluar madhësinë e kontratës
 • Asnjë tërheqje ditore
 • Tregtoni gjatë Pushimeve
 • Tregtoni gjatë Lajmeve
 • Asnjë kapital total në pagesën maksimale
 • Procesi i vlerësimit me një hap
 • Kualifikohuni brenda 10 ditëve
 • Të dhënat në kohë reale të përfshira
 • Rregulla të thjeshta të menaxhimit të rrezikut
 • Tregtoni me Llogari të Shumëfishta
 • Merrni 100% të $10,000 të parë dhe 90% Përtej kësaj

Hapat për tu financuar

Zgjidhni Planin tuaj dhe Bashkohuni me Financimin e Apex Trader

Arritni fitimin tuaj të synuar për të përfunduar vlerësimin

Bëhuni një tregtar i financuar

Videoja do të luhet vetëm në faqen angleze

Përfitimet e programit tonë të financimit të tregtarëve

Tregtarët marrin fonde pas përfundimit të suksesshëm të ndonjë prej programeve tona të vlerësimit. Ne përpiqemi t'ju ofrojmë mundësinë më të mirë për të marrë fonde me firmën tonë pronësore. Kjo është për tregtarët të cilëve ose u mungon kapitali ose nuk duan të rrezikojnë kursimet e tyre për të bërë tregti.


Bërja e thjeshtë e vlerësimeve të programeve tona ju lejon të arrini qëllimin tuaj të fitimit pa shumë rregulla të panevojshme. Kjo ju jep shansin më të mirë të suksesit në financim.

Ditët minimale të tregtimit

Kualifikohuni me aq pak sa 10 ditë tregtare.

Pragu prapa

Me pragun tonë prapa, ju kurrë nuk duhet të shqetësoheni për tërheqjen e përditshme.

Tregtoni çdo ditë, 23 orë në ditë

Mund të tregtoni gjatë pushimeve dhe gjatë lajmeve nga 6 pasdite ET deri në 4:59 pasdite ET.

Madhësia maksimale e pozicionit

Ndjehuni të lirë të tregtoni deri në madhësinë e pozicionit maksimal. Sistemi ynë i mbyll pozicionet tuaja, kështu që ju kurrë nuk do të ndaleni për tregtimin e më shumë kontratave në vlerësime ose llogari të financuara.

Tregtoni gjatë Lajmeve

Ju nuk do të dështoni sepse keni bërë tregti gjatë një njoftimi për lajme.

Një hap i thjeshtë

Goditni objektivin tuaj të fitimit para se të arrini tërheqjen tuaj maksimale me 10 ditë tregtim dhe të kualifikoheni!


Zgjidhni Planin tuaj (lëvizni poshtë për të parë të 8 opsionet)

25K e plotë

Kapitali fillestar

$25,000

 • Kontratat: 4 (20 Mikros)
 • Qëllimi i Fitimit: $1,500
 • Pragu prapa: $1,500
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$147/30 Ditë

50K e plotë

Kapitali fillestar

$50,000

 • Kontratat: 10 (20 Mikros)
 • Qëllimi i Fitimit: $3,000
 • Pragu prapa: $2,500
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$167/30 Ditë

75K e plotë

Kapitali fillestar

$75,000

 • Kontratat: 12 (24 Mikros)
 • Qëllimi i Fitimit: $4,250
 • Pragu prapa: $2,750
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$187/30 Ditë

100K e plotë

Kapitali fillestar

$100,000

 • Kontratat: 14 (28 mikro)
 • Qëllimi i Fitimit: $6,000
 • Pragu prapa: $3,000
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$207/30 Ditë

150K e plotë

Kapitali fillestar

$150,000

 • Kontratat: 17 (34 Mikros)
 • Qëllimi i Fitimit: $9,000
 • Pragu prapa: $5,000
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$297/30 Ditë

250K Plotësisht

Kapitali fillestar

$250,000

 • Kontratat: 27 (54 mikro)
 • Qëllimi i Fitimit: $15,000
 • Pragu prapa: $6,500
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$517/30 Ditë

300K e plotë

Kapitali fillestar

$300,000

 • Kontratat: 35 (70 mikro)
 • Qëllimi i Fitimit: $20,000
 • Pragu prapa: $7,500
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$657/30 Ditë

100K statike

Kapitali fillestar

$100,000

 • Kontratat: 2 Minis (20 Mikros)
 • Qëllimi i Fitimit: $2,000
 • Statik: $625 (Statik që nuk zvarritet)
 • Tërheqja ditore: Asnjë
 • Shkallëzimi: Asnjë
 • Licenca NinjaTrader (Vlera $75): FALAS
 • Tarifat e të dhënave në kohë reale (vlera $55): FALAS

$137/30 Ditë

Rivendosja e Vlerësimit

$80/Reset/Pa Limit

Rivendosni çdo llogari vlerësimi që keni
sa here te duash.

Tarifa e llogarisë së paguar /financuar

$85 Për llogari/muaj

Përfshin Tarifën/Telën e Platformës së të Dhënave/NinjaMënyra e fundit për të investuar

 • Mos rrezikoni kursimet tuaja në një llogari tregtare. Tregtoni me llogaritë tona.
 • Shërbimet tona janë në dispozicion globalisht, kudo që lejohet me ligj.
 • Ne ju lejojmë të keni llogari të shumta, për të shpërndarë rrezik dhe për të rritur potencialisht fitimet.

Thjesht më mirë

Çmimet më të ulëta. Rregulla më të mira, më të thjeshta. Më shumë kontrata.

Llogari të Shumëfishta. Pa Shkallëzim. Asnjë tërheqje ditore.Bashkohuni në Komunitetin Apex! Në rritje që nga viti 2008, me më shumë se 30,000 tregtarë në mbi 150 vende të botës.

Instrumentet që mund të tregtoni

CBOT, CME, COMEX, NYMEXSimbolShkëmbim
E ardhmja e kapitalit neto  
E-mini S&P 500 (ES)ESCME
Nikkei NKD (NKD)NKDCME
E-mini NASDAQ 100 (NQ)NQCME
Mini-DOW (YM)YMCBOT
E-mini Midcap 400 (EMD)EMDCME
Russell 2000 (RTY)RTYCME
Interesat e së ardhmes  
Eurodollar (GE)GECME
Shënim 2-vjeçar (ZT)ZTCBOT
Shënim 5-vjeçar (ZF)ZFCBOT
Shënim 10-vjeçar (ZN)ZNCBOT
Obligacion 30-vjeçar (ZB)ZBCBOT
Ultra-lidhje (UB)UBCBOT
E ardhmja e monedhës  
Dollar Australian (6A)6ACME
Paund Britanik (6B)6BCME
Dollar kanadez (6C)6CCME
Euro FX (6E)6ECME
Jen japonez (6J)6JCME
Franga Zvicerane (6S)6SCME
Dollar i Zelandës së Re (6N)6NCME
Ardhmëria Bujqësore  
Lean Hogs (HE)HECME
Bagëti e gjallë (LE)LECME
Kafshët ushqyese (GF)GFCME
Misër (ZC)ZCCBOT
Gruri (ZW)ZWCBOT
Fasule soje (ZS)ZSCBOT
Vakt soje (ZM)ZMCBOT
Vaj soje (ZL)ZLCBOT
Të Ardhurat e Energjisë  
Nafta e papërpunuar (CL)CLNYMEX
Gazi Natyror (NG)NGNYMEX
E-mini gaz natyror (QG)QGNYMEX
Vaj për ngrohje (HO)HONYMEX
Porti i Nju Jorkut (RB)RBNYMEX
Të ardhme metalike  
Ari (GC)GCCOMEX
Argjend (SI)SICOMEX
Bakri (HG)HGCOMEX
Platinum (PL)PLCOMEX
Palladium (PA)PACOMEX
argjendi miNY (QI)QICOMEX
miNY Gold (QO)QOCOMEX
Mikro të Ardhmet  
Mikro E-Mini S&P 500 (MES)MASHCME
Micro E-Mini Dow Jones (MYM)MYMCME
Mikro E-Mini Nasdaq-100 (MNQ)MNQCME
Micro E-Mini Russell 2000 (M2K)M2KCME
E-Micro Gold (MGC)MGCCME
E-Micro AUD/USD (M6A)M6ACME
E-Mikro EUR/USD (M6E)M6ECME
Mikro naftë bruto (MCL)
MCL
NYMEX


Bisedoni me një specialist mbështetës

Telefon 1-855-273-9873ZBULIMI I RREZIKUT:

Futures dhe Forex tregtare përmbajnë rrezik të konsiderueshëm dhe nuk është për çdo investitor. Një investitor potencialisht mund të humbasë të gjithë ose më shumë se investimi fillestar. Kapitali i rrezikut është para që mund të humbet pa rrezikuar sigurinë financiare ose stilin e jetës. Vetëm kapitali i rrezikut duhet të përdoret për tregtim dhe vetëm ata me kapital të mjaftueshëm rreziku duhet të marrin parasysh tregtimin. Performanca e kaluar nuk është domosdoshmërisht tregues i rezultateve të ardhshme.


Zbulimi i performancës hipotetike:

Rezultatet hipotetike të performancës kanë shumë kufizime të qenësishme, disa prej të cilave janë përshkruar më poshtë. Asnjë deklaratë nuk po bëhet që ndonjë llogari do ose ka të ngjarë të arrijë fitime ose humbje të ngjashme me ato të treguara. Në fakt, ka shpesh dallime të mprehta midis rezultateve hipotetike të performancës dhe rezultateve aktuale të arritura më pas nga ndonjë program tregtar i veçantë. Një nga kufizimet e rezultateve hipotetike të performancës është se ato në përgjithësi janë të përgatitura me përfitimin e një pasqyre. Për më tepër, tregtimi hipotetik nuk përfshin rrezik financiar dhe asnjë rekord tregtar hipotetik nuk mund të llogarisë plotësisht ndikimin e rrezikut financiar të tregtimit aktual. Për shembull, aftësia për të përballuar humbjet ose për t'iu përmbajtur një programi tregtar të veçantë pavarësisht humbjeve nga tregtia është pikë materiale, e cila gjithashtu mund të ndikojë negativisht në rezultatet aktuale të tregtimit. Ka shumë faktorë të tjerë që lidhen me tregjet në përgjithësi ose me zbatimin e ndonjë programi tregtar specifik, të cilët nuk mund të llogariten plotësisht në përgatitjen e rezultateve hipotetike të performancës dhe të gjithë këta mund të ndikojnë negativisht në rezultatet e tregtimit.

Dëshmitë që shfaqen në këtë faqe në internet mund të mos jenë përfaqësuese të klientëve ose klientëve të tjerë dhe nuk janë garanci për performancën ose suksesin e ardhshëm.

© 2021-2031, Apex Trader Funding Inc. Të gjitha të drejtat e rezervuara.


sqShqip
sqShqip en_USEnglish en_AUEnglish (Australia) en_ZAEnglish (South Africa) en_GBEnglish (UK) en_CAEnglish (Canada) en_NZEnglish (New Zealand) afAfrikaans arالعربية asঅসমীয়া aryالعربية المغربية azAzərbaycan dili azbگؤنئی آذربایجان belБеларуская мова bg_BGБългарски bn_BDবাংলা boབོད་ཡིག bs_BABosanski caCatalà cebCebuano cs_CZČeština cyCymraeg da_DKDansk de_CHDeutsch (Schweiz) de_DEDeutsch de_CH_informalDeutsch (Schweiz, Du) de_DE_formalDeutsch (Sie) de_ATDeutsch (Österreich) dsbDolnoserbšćina dzoརྫོང་ཁ elΕλληνικά eoEsperanto es_PEEspañol de Perú es_CREspañol de Costa Rica es_AREspañol de Argentina es_ESEspañol es_COEspañol de Colombia es_UYEspañol de Uruguay es_CLEspañol de Chile es_PREspañol de Puerto Rico es_GTEspañol de Guatemala es_MXEspañol de México es_ECEspañol de Ecuador es_VEEspañol de Venezuela etEesti euEuskara fa_IRفارسی fa_AF(فارسی (افغانستان fiSuomi fr_CAFrançais du Canada fr_BEFrançais de Belgique furFriulian gdGàidhlig gl_ESGalego guગુજરાતી hazهزاره گی he_ILעִבְרִית hi_INहिन्दी hrHrvatski hsbHornjoserbšćina hu_HUMagyar hyՀայերեն id_IDBahasa Indonesia is_ISÍslenska it_ITItaliano ja日本語 jv_IDBasa Jawa ka_GEქართული kabTaqbaylit kkҚазақ тілі kmភាសាខ្មែរ knಕನ್ನಡ ko_KR한국어 ckbكوردی‎ loພາສາລາວ lt_LTLietuvių kalba lvLatviešu valoda mk_MKМакедонски јазик ml_INമലയാളം mnМонгол mrमराठी ms_MYBahasa Melayu my_MMဗမာစာ nb_NONorsk bokmål ne_NPनेपाली nl_BENederlands (België) nl_NLNederlands nl_NL_formalNederlands (Formeel) nn_NONorsk nynorsk ociOccitan pa_INਪੰਜਾਬੀ pl_PLPolski psپښتو pt_BRPortuguês do Brasil pt_PTPortuguês pt_PT_ao90Português (AO90) pt_AOPortuguês de Angola rhgRuáinga ro_RORomână ru_RUРусский sahСахалыы sndسنڌي sl_SISlovenščina sr_RSСрпски језик sv_SESvenska swKiswahili szlŚlōnskŏ gŏdka ta_INதமிழ் ta_LKதமிழ் teతెలుగు thไทย tlTagalog tr_TRTürkçe tt_RUТатар теле tahReo Tahiti ug_CNئۇيغۇرچە ukУкраїнська urاردو uz_UZO‘zbekcha viTiếng Việt zh_TW繁體中文 zh_CN简体中文