Зошто да ја избереме нашата програма за финансирање на иднината?

Преземете ја контролата врз вашата Сосема нова иднина

 • Повеќе сметки со едно најавување
 • Тргувајте со договори со целосна големина во евалуации или финансирани сметки
 • Нема скалирање или неуспех со надминување на големината на договорот
 • Нема дневни повлекувања
 • Трговија на празници
 • Трговија за време на вестите
 • Нема вкупен капитал за максимална исплата
 • Процес на евалуација во еден чекор
 • Квалификувајте се за само 10 дена
 • Вклучени се податоци во реално време
 • Едноставни правила за управување со ризик
 • Трговија со повеќе сметки
 • Добијте 100% од првиот $10,000 и 90% Beyond That

Чекори за да се финансирате

Изберете го вашиот план и придружете се на финансирање на трговецот Apex

Постигнете ја целната добивка за да ја завршите евалуацијата

Станете финансиран трговец

Видеото ќе се репродуцира само на англиски сајт

Предности на нашата програма за финансирање на трговци

Трговците добиваат средства по успешното завршување на која било од нашите програми за евалуација. Ние се стремиме да ви ја понудиме најдобрата можност да добиете средства со нашата сопственичка фирма. Ова е за трговци на кои или им недостасува капитал или не сакаат да ги ризикуваат своите заштеди за да тргуваат.


Едноставното оценување на нашите програми ви овозможува да ја постигнете вашата цел за профит без многу непотребни правила. Ова ви дава најдобра шанса за успех во финансирањето.

Минимални денови за тргување

Квалификувајте се со само 10 дена за тргување.

Заостанувачки праг

Со нашиот праг на заостанување во живо, никогаш не треба да се грижите за секојдневното намалување.

Трговија секој ден, 23 часа на ден

Може да тргувате за празници и за време на вести од 18 часот наутро до 16 часот и 59 минути.

Максимална големина на позиција

Слободно тргувајте до максималната големина на позиција. Нашиот систем ги покрива вашите позиции, така што никогаш нема да бидете спречени да тргувате со повеќе договори за евалуација или финансирани сметки.

Трговија за време на вести

Нема да потфрлите бидејќи тргувавте за време на објавување вести.

Еден едноставен чекор

Постигнете ја целта за профит пред да го достигнете максималното повлекување со 10 дена тргување и ќе се квалификувате!


Изберете го вашиот план (скролувајте надолу за да ги видите сите 8 опции)

Целосно 25K

Почетен капитал

$25,000

 • Договори: 4 (20 микро)
 • Цел на профитот: $1.500
 • Праг на заостанување: $1,500
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$147/30 дена

Целосно 50K

Почетен капитал

$50,000

 • Договори: 10 (20 микро)
 • Цел на профитот: $3,000
 • Праг на заостанување: $2.500
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$167/30 дена

Целосно 75K

Почетен капитал

$75,000

 • Договори: 12 (24 микро)
 • Цел на профитот: $4,250
 • Праг на заостанување: $2,750
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$187/30 дена

Целосно 100К

Почетен капитал

$100,000

 • Договори: 14 (28 микрони)
 • Цел на профитот: $6,000
 • Праг на заостанување: $3,000
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$207/30 дена

Целосно 150K

Почетен капитал

$150,000

 • Договори: 17 (34 микро)
 • Цел на профитот: $9,000
 • Праг на заостанување: $5,000
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$297/30 дена

250K ЦЕЛОСНО

Почетен капитал

$250,000

 • Договори: 27 (54 микрони)
 • Цел на профитот: $15,000
 • Праг на заостанување: $6.500
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$517/30 дена

Целосно 300K

Почетен капитал

$300,000

 • Договори: 35 (70 микрони)
 • Цел на профитот: $20,000
 • Праг на заостанување: $7.500
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$657/30 дена

100К Статична

Почетен капитал

$100,000

 • Договори: 2 мини (20 микро)
 • Цел на профитот: $2,000
 • Статична: $625 (Статика која не заостанува)
 • Дневно повлекување: Нема
 • Скалирање: Нема
 • Лиценца за NinjaTrader (вредност $75): БЕСПЛАТНО
 • Надоместоци за податоци во реално време (вредност $55): БЕСПЛАТНО

$137/30 дена

Ресетирање на евалуацијата

$80/Ресетирај/Нема ограничување

Ресетирајте ги сите сметки за оценување што ги имате
онолку пати колку што сакате.

Надомест за платена /финансирана сметка

$85 по сметка/месец

Вклучува плаќање на податоци/нинџа платформа/жицаКрајниот начин за инвестирање

 • Не ризикувајте ги вашите заштеди во трговска сметка. Тргувајте со нашите сметки.
 • Нашите услуги се достапни на глобално ниво, каде и да е дозволено со закон.
 • Ви дозволуваме да имате повеќе сметки, да ширите ризик и потенцијално да го зголемите профитот.

Едноставно подобро

Пониски цени. Подобри, поедноставни правила. Повеќе договори.

Повеќе сметки. Без скалирање. Нема дневно намалување.Придружете се на Апекс заедницата! Расте од 2008 година, со повеќе од 30.000 трговци во над 150 земји низ целиот свет.

Инструменти со кои можете да тргувате

CBOT, CME, COMEX, NYMEXСимболРазмена
Капитал фјучерси  
Е-мини S&P 500 (ES)ЕСCME
Никеј НКД (НКД)НКДCME
Е-мини NASDAQ 100 (NQ)NQCME
Мини-DOW (YM)YMCBOT
Е-мини Midcap 400 (EMD)ЕМДCME
Расел 2000 (RTY)RTYCME
Фјучерси на каматни стапки  
Еврдолар (ГЕ)ГЕCME
2-годишна белешка (ZT)ЗТCBOT
5-годишна белешка (ZF)ЗФCBOT
10-годишна белешка (ZN)ЗНCBOT
30-годишна обврзница (ZB)ЗБCBOT
Ултра-врска (UB)УБCBOT
Валута Фјучерси  
Австралиски долар (6А)CME
Британска фунта (6 Б)CME
Канадски долар (6С)CME
Евра FX (6E)CME
Јапонски јен (6J)6JCME
Швајцарски франк (6С)CME
Новозеландски долар (6N)6NCME
Земјоделски фјучерси  
Lean Hogs (HE)ТОЈCME
Liveиво говедо (ЛЕ)ЛЕCME
Фидер говеда (ГФ)ГФCME
Пченка (ЗК)ЗКCBOT
Пченица (ZW)ZWCBOT
Соја (ЗС)ЗСCBOT
Оброк од соја (ЗМ)З.МCBOT
Соино масло (ZL)ЗЛCBOT
Фјучерси на енергија  
Сурова нафта (CL)CLNYMEX
Природен гас (НГ)Н.ГNYMEX
Е-мини природен гас (QG)QGNYMEX
Масло за греење (HO)HONYMEX
Harујорк пристаниште (РБ)РБNYMEX
Метал фјучерси  
Злато (GC)ГККОМЕКС
Сребро (SI)СИКОМЕКС
Бакар (HG)HGКОМЕКС
Платина (PL)ПЛКОМЕКС
Паладиум (ПА)ПАКОМЕКС
miNY Сребрена (QI)QIКОМЕКС
miNY Gold (QO)КвалитетноКОМЕКС
Микро фјучерси  
Micro E-Mini S&P 500 (МЕД)МОНCME
Micro E-Mini Dow Jones (MYM)МАЈМАCME
Micro E-Mini Nasdaq-100 (MNQ)MNQCME
Микро Е-Мини Расел 2000 (M2K)М2КCME
Е-микро злато (MGC)MGCCME
Е-микро AUD/USD (M6A)M6ACME
Е-микро EUR/USD (M6E)M6ECME
Микро сурова нафта (MCL)
MCL
NYMEX


Разговарајте со специјалист за поддршка

Телефон 1-855-273-9873ОТКРИВАЕ НА РИЗИК:

Трговијата со фјучерси и девизен курс содржат значителен ризик и не е за секој инвеститор. Инвеститорот може потенцијално да изгуби се или повеќе од почетната инвестиција. Ризичниот капитал е пари што може да се загубат без да се загрози финансиската сигурност или начин на живот. За тргување треба да се користи само ризичен капитал и само оние со доволно ризичен капитал треба да размислат за тргување. Претходните перформанси не се нужно показатели за идните резултати.


ОТКРИВАЕ НА ХИПОТЕТИЧКА ПЕРФОРМАНСА:

Резултатите од хипотетичките перформанси имаат многу вродени ограничувања, од кои некои се опишани подолу. Не се прави изјава дека секоја сметка ќе постигне или има веројатност да оствари профит или загуби слични на прикажаните. Всушност, често постојат остри разлики помеѓу хипотетичките резултати од перформансите и вистинските резултати што потоа се постигнаа со одредена програма за тргување. Едно од ограничувањата на резултатите од хипотетички перформанси е тоа што тие се генерално подготвени со корист од ретроспектива. Покрај тоа, хипотетичкото тргување не вклучува финансиски ризик и ниту една хипотетичка трговска евиденција не може целосно да го откријат влијанието на финансискиот ризик од вистинското тргување. На пример, способноста да се издржат загубите или да се придржувате до одредена програма за тргување и покрај загубите од тргувањето е материјални точки, што исто така може негативно да влијае на вистинските резултати од тргувањето. Постојат бројни други фактори поврзани со пазарите воопшто или со имплементација на која било специфична програма за тргување, кои не можат целосно да се земат предвид при подготовката на хипотетички резултати од работењето и сето тоа може негативно да влијае на резултатите од тргувањето.

Сведоштвата што се појавуваат на оваа веб -страница можеби не се репрезентативни за други клиенти или клиенти и не се гаранција за идните перформанси или успех.

© 2021-2031, Apex Trader Funding Inc. Сите права се задржани.


mk_MKМакедонски јазик
mk_MKМакедонски јазик en_USEnglish en_AUEnglish (Australia) en_ZAEnglish (South Africa) en_GBEnglish (UK) en_CAEnglish (Canada) en_NZEnglish (New Zealand) afAfrikaans arالعربية asঅসমীয়া aryالعربية المغربية azAzərbaycan dili azbگؤنئی آذربایجان belБеларуская мова bg_BGБългарски bn_BDবাংলা boབོད་ཡིག bs_BABosanski caCatalà cebCebuano cs_CZČeština cyCymraeg da_DKDansk de_CHDeutsch (Schweiz) de_DEDeutsch de_CH_informalDeutsch (Schweiz, Du) de_DE_formalDeutsch (Sie) de_ATDeutsch (Österreich) dsbDolnoserbšćina dzoརྫོང་ཁ elΕλληνικά eoEsperanto es_PEEspañol de Perú es_CREspañol de Costa Rica es_AREspañol de Argentina es_ESEspañol es_COEspañol de Colombia es_UYEspañol de Uruguay es_CLEspañol de Chile es_PREspañol de Puerto Rico es_GTEspañol de Guatemala es_MXEspañol de México es_ECEspañol de Ecuador es_VEEspañol de Venezuela etEesti euEuskara fa_IRفارسی fa_AF(فارسی (افغانستان fiSuomi fr_CAFrançais du Canada fr_BEFrançais de Belgique furFriulian gdGàidhlig gl_ESGalego guગુજરાતી hazهزاره گی he_ILעִבְרִית hi_INहिन्दी hrHrvatski hsbHornjoserbšćina hu_HUMagyar hyՀայերեն id_IDBahasa Indonesia is_ISÍslenska it_ITItaliano ja日本語 jv_IDBasa Jawa ka_GEქართული kabTaqbaylit kkҚазақ тілі kmភាសាខ្មែរ knಕನ್ನಡ ko_KR한국어 ckbكوردی‎ loພາສາລາວ lt_LTLietuvių kalba lvLatviešu valoda ml_INമലയാളം mnМонгол mrमराठी ms_MYBahasa Melayu my_MMဗမာစာ nb_NONorsk bokmål ne_NPनेपाली nl_BENederlands (België) nl_NLNederlands nl_NL_formalNederlands (Formeel) nn_NONorsk nynorsk ociOccitan pa_INਪੰਜਾਬੀ pl_PLPolski psپښتو pt_BRPortuguês do Brasil pt_PTPortuguês pt_PT_ao90Português (AO90) pt_AOPortuguês de Angola rhgRuáinga ro_RORomână ru_RUРусский sahСахалыы sndسنڌي sl_SISlovenščina sqShqip sr_RSСрпски језик sv_SESvenska swKiswahili szlŚlōnskŏ gŏdka ta_INதமிழ் ta_LKதமிழ் teతెలుగు thไทย tlTagalog tr_TRTürkçe tt_RUТатар теле tahReo Tahiti ug_CNئۇيغۇرچە ukУкраїнська urاردو uz_UZO‘zbekcha viTiếng Việt zh_TW繁體中文 zh_CN简体中文